Humanitarna akcija FER esports sekcije

U nedjelju 19. prosinca 2021. na FER-u je održana dobrotvorna akcija prikupljanja sredstava za društvo "Mali zmaj". Njihov je cilj poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece, a pri tome im je odlučila pomoći esports sekcija FER-a.

Jedna od mnogih interesantnih aktivnosti bila je upravo tombola u kojoj bi sudionici mogli, nakon donacije, okušati sreću te osvojiti nagrade poput coaching sesije u LoL-u i raznih predmeta s logotipom FER-a. Neki su se morali zadovoljiti čokoladicom, a sretnici su, pak, kući odnijeli hoodicu. Ljubitelji kartaških igara u popodnevnim su se satima pridružili turnirima u briškuli, beli i trešeti. Događaj su upotpunile mnoge društvene igre koje su donirali poznata trgovina "Carta Magica" i članovi sekcije. Također, svima je bila dostupna i FER-ova gaming učionica, gdje su posjetitelji mogli igrati igre po svom izboru.

U periodu trajanja akcije, od 10 do 22 sata, skupljena je svota od 2700kn. Hvala svima koji su sudjelovali i pomogli uljepšati blagdane potrebitima!

Autor: Monika Hušnjak
Popis obavijesti