Počele su prijave za Dotu 2 na FER Esports Championshipu!

FER Esports Championship (FEC) je natjecanje u video igrama koje organizira FER Esports sekcija u novoopremljenoj učionici A-102 uz potporu Fakulteta. Održava se između 2. 3. - 5. 4. 2020. u pet igara: League of Legends, Dota 2, PES 2020, Counter Strike: Global Offensive i Crash Team Racing. Za informacije o FEC-u i našoj sekciji posjetite esports.fer.hr

Više informacija o prijavi za Dota 2 turnir potražite u nastavku obavijesti.

Prijave za Dota turnir ispunjavaju se na Battlefy linku na dnu obavijesti i otvorene su do srijede 11.3. u 23:59. Kvalifikacije za završnicu natjecanja održavat će se u subotu i nedjelju 14. i 15. 3. putem interneta, dok će se završnica igrati na Fakultetu u novoopremljenoj učionici A-102 u subotu i nedjelju 21. i 22. 3.

Prijavljuje se isključivo u timovima od 5 igrača, isključivo unutar navedenih rokova.

Ostale informacije možete pronaći u pravilniku u repozitoriju pri dnu službene stranice FEC-a, te na linku na Battlefy. Molimo sve igrače da prije prijave prouče pravilnik, a nakon prijave obavezno prate mailove!

Za sva pitanja vezana za turnir slobodno nas kontaktirajte na esports@fer.hr, porukom na društvenim mrežama ili putem kontakt obrasca na stranici sekcije.

Informacije o ostalim igrama FEC-a možete pronaći na esports.fer.hr i na društvenim mrežama, prijave se otvaraju uskoro.

Prijavi svoj tim OVDJE!

Autor: Filip Ricov
Popis obavijesti