Otvorene prijave za LoL i PES 2020

 

 

Prošli smo tjedan krenuli sa Dota 2 prijavama (koje su još uvijek otvorene!), a sada nastavljamo sa League of Legends i Pro Evolution Soccer 2020 prijavama! 

Prijave traju do srijede 18.3. u 23:59 za sve učenike i studente. Detaljnije u nastavku obavijesti. 

Prijave za LoL i PES 2020 turnire ispunjavaju se na Battlefy linku na dnu obavijesti i otvorene su do srijede 18.3. u 23:59. Kvalifikacije za završnicu Leauge of Legends natjecanja održavat će se u subotu i nedjelju 21. i 22. 3. putem interneta, dok će se završnica igrati na Fakultetu u novoopremljenoj učionici A-102 u subotu i nedjelju 28. i 29. 3. PES 2020 će se igrati 21. i 22.3 na FER-u.

League of Legends prijave su isključivo u timovima od 5 igrača. PES 2020 prijave su u timovima po 2 igrača, ali se u obzir uzimaju i individualne prijave. Pojedinci prijavljeni za PES bit će spajani u tim prema vremenu prijave. 

Ostale informacije možete pronaći u pravilniku u repozitoriju pri dnu službene stranice FEC-a, te na linku na Battlefy. Molimo sve igrače da prije prijave prouče pravilnik, a nakon prijave obavezno prate mailove!

Za sva pitanja vezana za turnir slobodno nas kontaktirajte na esports@fer.hr, porukom na društvenim mrežama ili putem kontakt obrasca na stranici sekcije.

Informacije o ostalim igrama FEC-a možete pronaći na esports.fer.hr i na društvenim mrežama, prijave se otvaraju uskoro.

 

Prijava za League of Legends.

Prijava za PES 2020.

Autor: Marin Ovčariček
Popis obavijesti