Otkazan je FER Esports Championship...

FER Esports Championship otkazan je zbog trenutne epidemiološke situacije.

Prema uputama o postupanju donesenim na sjednici Kriznog stožera Sveučilišta u Zagrebu otkazane su sve nenastavne aktivnosti, što uključuje i aktivnosti naše sekcije. Neće biti održane ni FEC online kvalifikacije niti završnica na prostorima Fakulteta.

FER Esports sekcija nastavit će svoje aktivnosti po smirivanju situacije i do tada su pauzirane sve aktivnosti vezane za sekciju.

Detaljnije informacije u nastavku obavijesti.

Radi eskalacije situacije sa korona virusom, zabranjene su sve nenastavne aktivnosti na Fakultetu, pa su tako otkazane i završnice. Neke od turnira bilo bi moguće održati i putem Interneta, no s obzirom da je primarna ideja FEC-a bila okupljanje gejmera na FER-u, uz korištenje nove opreme u učionici A-102, ne vjerujemo da natjecanje može ispuniti svoju svrhu povezivanja ukoliko se održava isključivo online. Također, dvije od pet igara predviđenih za FEC trebale su se igrati na Play Station 4 konzolama te za njih nismo u mogućnosti održati turnire internetskim putem.

Iz navedenih razloga odlučili smo potpuno otkazati FER Esports Championship bez predviđenog datuma za ponavljanje turnira. Po raspletu situacije naša sekcija nastavit će s radom, turnirima i treninzima, o čemu ćete biti obaviješteni na stranicama sekcije i društvenim mrežama.

Pozivamo sve studente na odgovorno ponašanje u skladu s uputama Ministarstva te se nadamo brzom poboljšanju situacije.

Autor: Voditelji FER Esports sekcije
Popis obavijesti